Teljesen átlátszó a Xiaomi új tévéje

0
216

2,1 millió forintért (7900 dollár) már meg is lehet venni.

A Xiaomi pár napja bemutatta teljesen átlátszó OLED tévéjét. A Mi TV LUX OLED átlátszó változata tényleg teljesen átlátszónak tűnik a videók alapján, és a készülék kikapcsolt állapotban olyan, mint egy üveglap.

A Xiaomi ígérete szerint nemcsak amiatt izgalmas a tévé. mert teljesen átlátszó, hanem mert klasszikus tévéként is megállja a helyét. Azt viszont kiemelték, hogy a hagyományos tévézés élményét csak a megfelelő háttérrel tudja a televízió. Ez persze optimális esetben egy sötét felület. Ennek megoldására én egy készülék mögé helyezhető, vagy ott szétnyíló vásznat tudok elképzelni, amely viszont nem túl praktikus. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben erre is találnak kényelmes és praktikus megoldást.

Hirdetés

A Xiaomi 10. születésnapja alkalmából mutatta be az 55 hüvelykes készüléket, amely FULLHD, kontrasztaránya 150 000:1-hez és 120 Hz képfrissítési sebességre képes.

Ez az első tömeggyártásba került átlátszó dizájnú tévé és augusztus 16-tól már kapható is. Az úttörő technológiákat mindig szeretjük, nagyon kíváncsiak vagyunk hogyan teljesít a gyakorlatban, valamint a piacon.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét