Teszten járt a Vivo X Flip mobilja

0
977

A kérdéses okostelefon a V2256A modellszámmal került be a Geekbench adatbázisába, így a feltételezések szerint csakis a Vivo X Flipről lehet szó. A tesztelésre küldött prototípus Android 13 operációs rendszert futtatott a mérések során, az operatív memória kapacitása pedig 12 GB volt. A készülék belsejében Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlet zakatolt a benchmarkolás során, vagyis újabb megerősítést nyert, hogy a korábbi zászlóshajó chipset felel majd a hajlítható mobil meghajtásáért.

Ennél többet nem fed fel a specifikációkról a Geekbench, de a korábbi szóbeszédeknek köszönhetően ismerünk néhány további részletet is. A Vivo X Flip belső oldalán 6,8 hüvelykes, Full HD+ felbontású, 120 Hz-es OLED megjelenítő foglal majd helyet. A már említett lapkakészlet mellett 4400 mAh kapacitású akkumulátort kap a mobiltelefon, amely kompatibilis lesz a 44 wattos gyorstöltéssel.

Az okostelefon külső oldalán 50 megapixeles elsődleges modul foglal majd helyet Sony IMX866 érzékelővel felszerelve, illetve egy 12 megapixeles, ultraszéles látószögű egység, amibe Sony-gyártmányú IMX663 szenzor kerül.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét