Több lehetőségünk lesz otthon javítani a MacBookunkat

0
1466

Bejelentette az Apple, hogy augusztus 22-től kezdve a vásárlók számára eszközöket és információt biztosít annak érdekében, hogy lehetőségük legyen otthon is javítani a MacBook gépeket. Nem teljesen újdonság ez a vállalat részéről, ugyanis már elérhető ilyen jellegű szolgáltatás az iPhone-tulajdonosok számára.

Nemcsak az eszközöket, hanem a know-how-t, vagyis a javításhoz elengedhetetlen útmutatást és tudnivalókat is biztosítja az ügyfelei számára a cég. A szervízcsomagok és az eredeti alkatrészek pótlására szolgáló alkatrészek árusítása augusztus 23-án indul. A csomagot meg lehet vásárolni, de egyszeri alkalomra bérelni is lehet 49 dollárért, vagyis nagyjából 20 ezer forintért. Az otthoni javításnak azonban korlátai is vannak. Kizárólag az M1 chippel rendelkező MacBook Air és MacBook Pro modellek esetében lesz elérhető a szolgáltatás.

Az iPhone-okhoz kapcsolódó javítócsomag szolgáltatás áprilisban indult az Egyesült Államokban, és várhatóan még idén elérhető lesz Európában is. Ha a MacBookok esetében hasonlóan tervez az Apple, akkor néhány hónap múlva az európai piacon is megvásárolható lehet a csomag.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét