Több termékére is Red Dot díjat kapott az Acer, lássuk, hogy melyek azok!

0
51

A 2023-as Red Dot-díjat számos Acer eszköz megkapta, amelyeket a tervezési minőségükért és a találékonyságukért nyertek el. A Predator Triton 17 X, Predator Helios Neo 16 és Acer Chromebook 516 GE gamer laptopok, valamint az Acer Swift 14 és az Acer TravelMate P6 14 alkotják a Red Dot zsűri által díjazott laptopok garmadáját. Néhány környezetbarát termék is felkerült a listára az Acer Vero CB3 sorozatú monitorral és az Acer Vero PL2520i lézerprojektorral az élen. Az Acer Aspire S all-in-one PC, az Acer Connect Enduro M3 5G mobil Wi-Fi Router és az Acer Halo Swing Smart Speaker is bekerültek a Red Dot által kiválasztott nyertes pályaművek közé.

A Red Dot kitüntetést a kiemelkedő dizájnoknak ítélik oda, amelyek az évek során hozzájárultak a különféle termékek és márkák globális ismertségének és hitelességének növeléséhez. A különböző iparágak 43 válogatott szakértőjéből álló testület három év után most először végezte el a termékek helyszíni értékelését a terméktervezés, a minőség és az innováció szempontjai alapján. Az Acer készülékei több, mint 7900 másik termék mellet álltak a rajtvonalhoz, melyek nem kevesebb, mint 60 országból érkeztek megmérettetni magukat.

Acer Red Dot díjazottak 2023-ban:

– Predator Triton 17 X: A hordozható gaming laptop hatalmas teljesítményt rejt a vékony, CNC-vel mart unibody ház alatt, amelyet mélyfekete bevonat borít a kifinomult megjelenés érdekében. A játékosok keverhetik a színeket a mikro marással létrehozott RGB Predator logón és a gombonkénti RGB háttérvilágítású billentyűzeten. Ezenfelül a rozsdamentes acél hangszórók és a szellőzőnyílások is remek helyet kaptak a burkolat alsó részén. Ezen elhelyezés célja, hogy fokozzák a funkcionalitást. A 17 hüvelykes laptop emellett prémium megjelenítési lehetőségekkel is bír, akár WQXGA mini-LED (AmLED) panellel, 250 Hz-es frissítési gyakorisággal, 16:10-es képaránnyal és DisplayHDR tanúsítvánnyal is elérhető a piacon.

– Predator Helios Neo 16: Az egyedülálló dizájn mélyfekete eloxált borítóján lézerrel kimart titkosított kódok találhatóak, amelyek arra csábítják a játékosokat, hogy megfejtsék a benne rejlő üzenetet. A 16 hüvelykes gamer laptop lenyűgöző látványt nyújt a WQXGA IPS vagy WUXGA kijelzőknek köszönhetően, valamint az újratervezett, 4 zónás RGB billentyűzettel, amely a PredatorSense 4.0 segédprogram segítségével testreszabható.

– Acer Chromebook 516 GE: Az Acer első játékra szánt Chromebookja, amelyet úgy terveztek, hogy elsőrangú felhőalapú játékélményt biztosítson a felhasználók számára. Az élénk látványt a 120 Hz-es, nagy felbontású WQXGA IPS panelnek köszönhetjük, és az élményt tovább fokozza az anti-ghosting technológiával ellátott RGB billentyűzet is. Az Acer Chromebook 516 GE két felfelé és két lefelé néző hangszóróval van felszerelve a játék vagy streamelés közbeni hangminőség javítása érdekében, amelyek fejlett DTS-hanggal vannak integrálva.

– Acer Swift 14: A hordozhatóság megtestesítője, azaz a Swift 14 kifinomult dizájnnal rendelkezik. Repülőgépekhez használt, minőségi alumíniumból készült maga a ház, valamint szögletes élekkel és szerkezeti vonalakkal látták el a kifinomult megjelenés és érzés érdekében. A luxust imitáló érzést tovább emelik a gyémántvágású élek és duplán eloxált arany oldalak, amelyek kiemelik a gép karcsú megjelenését.

– Acer TravelMate P6 14: A vékony és könnyű üzleti laptopot úgy tervezték, hogy ellenálljon a napi használat során minden ütődésnek vagy koppanásnak. Ezenkívül megfelel a katonai minőségű tartóssági szabványoknak, és megerősített I/O portokkal rendelkezik. A környezetet szem előtt tartva tervezték, és újrahasznosított (PCR) műanyagot alkalmaztak a gyártás során, míg egyes konfigurációk más régiókban TCO-tanúsítvánnyal és EPEAT-minősítéssel kerültek forgalomba. A TravelMate P6 14 OLED-kijelzővel és továbbfejlesztett billentyűzetfunkciókkal is rendelkezik, továbbá nagyobb érintőpaddal és halkabb kattintásokkal, hogy segítse a munka hőseit nap mint nap.

– Acer Vero CB3 sorozat: Az Acer Vero CB3 kijelző-sorozat olyan monitorokból áll, amelyek ideálisak a fényképek retusálásához és tervezéséhez. Ezek a monitorok akár 27 hüvelykes 4K UHD (3840 x 2160) IPS-kijelzővel és HDR 10-támogatással is rendelkeznek, így élethű 8-bites színmegjelenítést nyújtanak a munka során. A monitorok 178 fokos széles látószögének és rugalmas ergonomikus állványainak köszönhetően a felhasználóknak nagyobb szabadságot biztosítanak a munkaterületük és a megtekintési preferenciáik beállításában. Emellett a monitorok dokkolóval is rendelkeznek, amely tartalmazza a lényeges csatlakozási portokat, például egy 90 W-os USB Type-C portot, RJ45 Ethernet portot és beépített KVM kapcsolót. Ez a környezetbarát eszköz 85%-ban PCR (újrafeldolgozott műanyagok) és 5%-ban óceánhoz kötődő műanyagok felhasználásával készült. Ezenkívül energiahatékony tulajdonságai miatt Energy Star, TCO és EPEAT Gold minősítéssel rendelkezik.

– Acer Vero PL2520i: Az Acer Vero PL2520i lézerprojektor egy nagy teljesítményű és környezetbarát eszköz, amely lézerfénytechnológiával rendelkezik. Az élettartama körülbelül 30 000 óra, és akár 40%-kal több energiát takaríthat meg, mint a hagyományos projektorok. A készülék tervezése során a ház 50%-a újrahasznosított műanyagot tartalmaz, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt ​​hatást. Emellett az IP6X “porálló” besorolás biztosítja a kibővített külső védelmet bármilyen környezetben. A projektor többféle vetítési móddal, 1,3-szoros optikai zoommal és beépített 15 W-os hangszórókkal rendelkezik, így rugalmasan telepíthető bárhová.

– Acer Aspire S: Az Acer Aspire S sorozatú többfunkciós számítógép mindennapi munkára lett tervezve, és karcsú, modern alumínium háza szinte bármilyen munkaterületen jól mutat. Az ergonomikus, dönthető kijelző és a már majdnem szegély nélküli WQHD IPS kijelző lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kényelmesen élvezhessék a munkát vagy a böngészést. A mágnesesen szerelt 1440p QHD webkamera gyűrűfénnyel segíti a legjobb képek és videók elkészítését. Az Aspire S Series AIO egy levehető OceanGlass érintőpaddal és egy ceruzával is rendelkezik, hogy támogassa a mindennapi igényeket és a munka rugalmasságát.

– Acer Connect Enduro M3 5G: Az Acer Connect Enduro M3 5G mobil Wi-Fi router masszív, mégis stílusos kialakítással rendelkezik, és kiváló tartóssággal bír, megfelelve ezzel a katonai szabványoknak és az IP54 védelmi besorolásnak. A beépített vSim technológia lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy több mint 200 5G hálózati szolgáltatóhoz csatlakozzanak 135+ országban. A hordozható készülékben egy egész napot kibíró, 6500 mAh-s akkumulátor található, így ideális eszköz a gyors internetkapcsolat biztosításához bárhol is legyen rá szükség.

– Acer Halo Swing: Az Acer Halo Swing hangszóró egy olyan intelligens eszköz, amely a Google Asszisztenssel, reaktív RGB-LIT alappal és DTS hangzással rendelkezik, mindezt azért, hogy lenyűgöző hangzást és fényeket nyújtson a felhasználók számára bármilyen környezetben. A hordozható intelligens hangszóró kényelmet és kezelhetőséget biztosít a kihangosító rendszerének és a dedikált Acer Halo alkalmazásának köszönhetően, amely zökkenőmentes eszközpárosítást tesz lehetővé. Az értesítéseket LED világítás jelzi a felhasználónak, és emellett IPX5 besorolású vízállósággal rendelkezik, hogy gondtalanul használható legyen bárhol.

Összegzés:

Az Acer termékei, amelyek elnyerték a 2023-as Red Dot-díjat, valóban lenyűgözőek és figyelemre méltóak. A Predator Triton 17 X, a Predator Helios Neo 16 és az Acer Chromebook 516 GE gamer laptopok a játékosoknak kínálnak kiváló teljesítményt és innovatív dizájnt. Az Acer Swift 14 és az Acer TravelMate P6 14 pedig a hordozhatóság és az üzleti felhasználók számára kínált funkcionalitás terén brillíroznak.

A környezetbarát termékek között a Red Dot-díjazott Acer Vero CB3 sorozatú monitorok és az Acer Vero PL2520i lézerprojektor emelkednek ki. Ezek a termékek nemcsak kiváló képminőséget és teljesítményt nyújtanak, hanem a fenntarthatóság iránti elkötelezettségüket is bizonyítják a környezetbarát anyagok és az energiahatékony tulajdonságok révén.

Az Acer Aspire S all-in-one PC, az Acer Connect Enduro M3 5G mobil Wi-Fi Router és az Acer Halo Swing Smart Speaker pedig további változatos lehetőségeket nyújtanak a felhasználóknak. Az Aspire S sorozat elegáns és modern megjelenése, a Connect Enduro M3 5G pedig a mobil internetkapcsolat kiváló minőségét biztosítja. Az Acer Halo Swing Smart Speaker pedig egy okos hangszóró, amely hangzásával és világításával lenyűgöző élményt nyújt.

Az Acer termékek Red Dot-díjazása elismerést jelent a vállalat innovációja, minősége és tervezési szemlélete számára. Az Acer folyamatosan törekszik arra, hogy kiemelkedő termékeket hozzon létre, amelyek egyesítik a funkcionalitást, a minőséget és a vonzó megjelenést, és a 2023-as Red Dot-díjak ezt az elkötelezettséget tükrözik is.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét