Toshiba Satellite Pro R850 – A professzinális társ

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!
A Satellite Pro R850 kiváló működést és teljesítmény kínál egy könnyedén hordozható számítógép formájában. A második generációs Intel Core processzorok élenjáró teljesítményt biztosítanak, amelynek köszönhetően a számítógép bármilyen helyzetben megállja a helyét. A kiváló védelmet nyújtó számítógépház és a cseppálló billentyűzet védelmet nyújt a Satellite Pro R850 számítógépnek a mobil használattal járó kockázatokkal szemben. A 3D rázkódásérzékelővel felszerelt merevlemez és a Toshiba méhsejtszerkezete megóvja adatait a mobil életstílussal járó mindennapos ütődésekkel és rázkódásokkal szemben.
 
 
A vékony, könnyű kialakítás a kiváló teljesítményt nyújtó Satellite Pro R850 számítógépet tökéletessé teszi az üzleti utakon való használatra. Az akár 8 órás akkumulátor-üzemidővel pedig egész nap dolgozhat, bárhol is legyen éppen. A 39,6 cm (15,6’’) méretű tükröződésmentes, LED-es háttér-világítású HD-kompatibilis kijelzőn mindent a kívánt módon tekinthet meg, a különálló grafikus processzor pedig tű éles, részlet gazdag megjelenítést biztosít, amely ideális a dokumentumok és prezentációk ellenőrzéséhez. A HDMI-csatlakozóval további monitort vagy kivetítőt csatlakoztathat bemutatók megtekintéséhez.
 
 
A legújabb vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségek azt jelentik, hogy bárhol is van, zökkenőmentesen végezheti munkáját. A legújabb WiFi technológia folyamatos kapcsolatot biztosít, miközben az automatikus vezeték nélküli hálózati adapter észrevétlenül váltogat a megbízható vezeték nélküli hálózatok között. A legújabb USB 3.0 technológiával kivételes sebességgel továbbíthatja a fájlokat és a bemutatókat, a HDMI-csatlakozási lehetőségnek köszönhetően pedig nagy felbontásban mutathatja be munkáját HD felbontású monitorokon. A Toshiba Sleep-and-Charge technológiával még a számítógép kikapcsolt állapotában is tölthetők a mobiltelefonok és a médialejátszók. A tartós, vékony és könnyű számítógépház mindenre kiterjedő védelmet biztosít a mindennapos használathoz. A nagyszerű kialakításnak köszönhetően bárhol is jár, munkáját és a belső alkatrészeket is biztonságban tudhatja. A színválaszték továbbá a vezető teljesítményt leheletnyi stílussal egészíti ki.
 
 
Pucu

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?