Totális háború: egymillió vírus készenlétben

0
14

A spanyol székhelyű Panda Software összes európai leányvállalatát koordinálva folytatta le azt a nagyszabású kutatómunkát, amelynek keretében egy egymillió teljesen egyedi vírust számon tartó adatbázis jött létre. A „gyűjteményt” (amely sajnos folyamatosan növekszik) egyelőre TotalScan nevű, ingyenesen elérhető alkalmazásukon keresztül tették elérhetővé.
– Ijesztő adat – nyilatkozott Sándor Zsolt, a cég magyarországi ügyvezető igazgatója –, hogy Magyarországra vetítve például minden tizedik emberre jut egy vírus. A Panda víruslaboratóriumaiban nagyon régóta készítették elő ezt az akciót, és számtalan egyeztetés után indítottuk el a projektet. Sajnos a prognózisaink azt mutatják, hogy a konvencionális módszerekkel egyszerűen alulmaradnánk.
A piacvezető pozíciót magáénak mondható Panda – melynek spanyol központjában egy paradigmaváltás első lépcsőjének nevezték a nyilvánossá tett adatbázist – totális háborút hirdetett. A www.totalscan.net címen elérhető kereső használata ingyenes, bárki profitálhat a hatalmas adatbázis előnyeiből.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét