Továbbra is emelkedik a Netflix előfizetők száma

0
20

A jelszómegosztás jó ideje súlyos problémát jelentett a Netflixnél, ezért május közepén 103 országban értesítették a felhasználóikat arról, hogy szigorítják a jelszómegosztást (ami minket is érintett). A probléma ugyanis az, hogy csak az egy háztartásban élők osztozhatnának egy fiókon, vagyis hivatalosan barátokkal, ismerősökkel, szomszédokkal, stb. nem lehetne megosztani a jelszavunkat.

Egy médiakutató cég már június elején arról írt, hogy a Netflixnek bejött a szigor, ugyanis meredeken nőtt az új fiókregisztrációk száma, miután májusban hatályba lépett az új szabályozás. Most pedig a The Times számolt be arról, hogy kifizetődő volt a Netflix terve, amit a jelszómegosztás visszaszorítása érdekében indítottak.

Értesülések szerint az elmúlt negyedévben 1,8 millióval nőtt az előfizetők száma, így jelenleg összesen 234,5 millió tagja van a streamingszolgáltatónak. A The Times közlése szerint ezek az elemzők legfrissebb adatai, ugyanakkor nem hivatalos információk, a streamingszolgáltató ugyanis csak a napokban jelenti majd be a második negyedéves eredményeit.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét