Turbófokozatra kapcsolt az NZXT gépházak terén

0
939

Az NZXT egy ATX-es házzal frissítette fel kínálatát, amelynek edzett üveg oldallapja folytonosan csatlakozik a javarészt ugyancsak üvegből lévő frontjához, a jobb oldala zsúfolásig van rakva szellőzőrésekkel, és a tetőpanelje is szabad rálátást biztosít a vertikálisan kettéosztott belterére. A H9 Elite névre keresztelt, 7 bővítőhelyes gépház (lábakkal) 495 mm magas, 290 mm széles és 466 mm mély. A processzorhűtők 165 mm-es magasságig, a videokártyák pedig 435 mm-es hosszúságig férnek el a porszűrőkkel védett belsőben. A tápegység az alaplapi tálca túloldalán helyezkedik el, mely térrészben 91 mm-es helyet hagytak a kábeldzsungel rendezésére.

Háttértárolók tekintetében négy 2,5 hüvelykes, illetve két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtónak van hely. A hűtést pluszban legfeljebb tíz ventilátorral segíthetjük, amelyekből négy 120 mm-es példányt (három RGB-s, egy fény nélküli) gyárilag megkapunk a pénzünkért. A vizes rendszerek használói maximum négy radiátorban gondolkodhatnak, és ezekből három akár 360 mm-es is lehet.

A 290 eurót kóstáló megoldás előlapi kivezetései felül, jobb oldalt találhatók. A magányos 3,5 mm-es jacken, valamint a két USB 3.0 porton kívül egy USB 3.2 Gen2 Type-C aljzat is erősíti a felhozatalt.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét