Új Acer Predator gépek

0
778

Az Acer a tegnapi sajtóeseményén két Predator gépet mutatott be. Az egyik a Predator 17X notebook, ami az Oculus Rift és a HTC Vive VR headseteket is támogatja. A 17.3 inches kijelző felbontása akár 4K is lehet. A legdurvább változat akár Intel Core i7-6820HK processzorral, 64GB DDR4 memóriával és 3 SSD-vel is kérhető (RAID 0 konfigurációban). Az RGB háttérvilágítású billentyűzet természetesen testreszabható és a videokártya ebben az esetben egy “teljes” Nvidia GTX 980 (és nem a 980M változat, amit hordozható gépek esetében megszoktunk).

A hűtésről 3 ventillátor gondoskodik és természetesen a tuning opció sem maradhat el. A Predator 17X súlya 4.5kg és az akkumulátor 3 óra üzemidőt bír. A 2799 dolláros kezdő árcédulával rendelkező gép májusban startol Kínában, majd júniusban Európát és Észak-Amerikát is eléri.

Új Acer Predator gépek

A másik újdonság a Predator G1 desktop gép, ami ugyan hordozhatónak van hirdetve, de valószínűleg ezt kevés vásárló fogja kihasználni, mert egy robosztus PC-ről van szó. A konfigurációs elemék közé tartozik a 6. generációs Intel Core i7 CPU, 64GB memória, Nvidia Titan X grafikus kártya, 512GB-os SSD és akár 4TB-os HDD.

A G1 is támogatja a VR eszközöket és kezdő ára 2299 dollár. Európában már júniustól megvásárolható, Kínában és Észak-Amerikában azonban csak júliustól.

Új Acer Predator gépek

Forrás: gsmarena.com

Marci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét