Új Apple MacBook Pro modell lett jóváhagyva az FCC által

A MacBook Pro hamarosan megkapja a szokásos frissítését és még az is elképzelhető, hogy egy teljesen új méretű kijelzővel rendelkező gépet kapunk. Az Apple utoljára májusban frissítette a 13 és 15 inches MacBook Pro modelleket. A szokásos frissítés új processzorokat hozott, valamint a billentyűzet problémáját is sikerült kijavítani, amire rengeteg felhasználó panaszkodott már egy jó ideje.

Azt érdemes megemlíteni, hogy az Apple csak azokat a gépeket frissítette, melyek rendelkeznek Touch Bar-ral, a “sima” 13 inches modellek nem kaptak új hardvert. Úgy tűnik, hogy az FCC legújabb listázása új 13 inches MacBook Pro modellekre vonatkozik, Touch Bar nélkül. Az adatbázis az A2159-es modellszámot említi. Lentebb látható a felirat, mely a gépek aljára szokott kerülni.

Új Apple MacBook Pro modell lett jóváhagyva az FCC által

Az adatbázisból az is kiderül, hogy 61W-os töltővel rendelkező modellről van szó, mely a 13 inches, Touch Bar nélküli modellre utal. A 15 inches gépek egy jóval erősebb, 87W-os töltővel rendelkeznek. Elég sok pletykát lehet arról olvasni, hogy az Apple ki fog hozni egy 16 inches MBP modellt vékonyabb kávával, de ezt egyelőre semmi nem támasztja alá.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?