Új beszállítót talált a Samsung, mostantól egy kínai gyártó kamerái is helyt kapnak a Galaxy S23 Ultrában

0
148

Egy új jelentés szerint a Samsung Galaxy S23 Ultra bizonyos darabjai egy kínai gyártó – Sunny Optical – által gyártott kamerákkal is fel lesznek szerelve. A Galaxy S23 és Galaxy S23+ modelleknek már megvoltak a beszállítóik, míg az Ultra modell úgy néz ki most lett teljes e téren. Egyébként a Galaxy S23 Ultra hátoldalán négykamerás rendszer lesz megtalálható.

Na nem kell megijedni a kínai cég hallatán, igencsak jó termékeket gyártanak, mi több, a Samsung már korábban is alkalmazta ezen cég termékeit saját Galaxy telefonjaikban. A The Elec jelentése szerint az S23 Ultra 10 megapixeles „folded zoom telefotó” kameráját és 12 megapixeles ultraszéles kameráját többnyire a Sunny Optical gyártja majd.

A Samsung Galaxy S23 Ultra többi kamerája számos gyártótól származik: a dél-koreai MCNEX cég a másik koreai PARTRON céggel együtt a normál 10 megapixeles teleobjektív biztosításában vesz részt, míg a híres 200 MP-es szenzort „saját maguktól” avagy a Samsung Electro-Mechanics cégtől szerzik be. Az S23 Ultra szelfi kamerájáról két koreai cég fog gondoskodni, a NAMUGA és a Power Logics.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét