Új chipsettel és kamerával érkezik az Apple iPhone 11

0
561

Hivatalos – az iPhone 11 lett a tavaly iPhone XR utódja, ami az Apple szerint az eddigi legnépszerűbb iPhone modell volt, valamint világszerte a legnépszerűbb okostelefon is. Pár dolog maradt a régi, de néhány újdonságot is kaptunk.

Az iPhone 11 699 dollárról indul, ami 50 dollárral kevesebb, mint az elődje. Ezért új ultrawide kamerát is kapunk, 120 fokos látószöggel és f/2.4-es rekesszel. A fő modul f/1.8-as rekeszt és optikai képstabilizátort kapott. A videofelvételes képstabilizátor az Apple állítása szerint rengeteget javult. Az előlapi kamera 12 MP-es.

Új chipsettel és kamerával érkezik az Apple iPhone 11

A Face ID is sokat javult, 30%-kal gyorsabban tudjuk feloldani a készüléket. Az új A13 Bionic chipset 20%-kal gyorsabb a tavalyi A12-nél és a Snapdragon 855-öt is megveri mind CPU, mint GPU teljesítmény terén. Az iPhone 11 fekete, sárga, zöld, fehér, lila és piros színekben lesz elérhető. Az üzemidő 1 órával több lesz nagyjából, mint az iPhone XR esetében.

Hirdetés

Az Apple iPhone 11 IP68 tanúsítványt kapott, ami víz- és porállóságot jelent. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a készülék 30 percet bír 2 méteres mélységben. Ahogyan az várható volt, 5G-s támogatást nem kaptunk. Az előrendelés pénteken indul és szeptembertől lesz elérhető, 64/128/256 GB-os belső tárhellyel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét