Új funkció a Facebookon: official music videók a Hírvonalon és a Facebook Watch-on

0
368

Facebookon nemsokára a hivatalos zenei klipek is megjelennek, akárcsak a YouTube-on.

Tegnap óta az Egyesült Államokban már elérhető a Facebook új funkciója, aminek hála ezen a platformon is láthatjuk kedvenc zenéink hivatalos változatát. A klipek meg fognak jelenni a Hírvonalon és a Facebook Watch újonnan indult Zenei szekciójában, ahol böngészhetünk a vidók között műfaj, előadó vagy akár hangulat szerint.

Tavaly pletykáltak arról, hogy a FB tárgyalásokat folytat a zenei videók jogairól nagy nevekkel. Most, köszönhetően a Facebook és Sony Music Group, Universal Music Group, Warner Music Group és egyéb hasonló cégek között megalakult szerződéseknek, a klipek elérhetőek lesznek Facebookon, egyelőre csak az Egyesült Államokban.

Hirdetés

A Facebook több „különleges közösségi élményt” ígért, valamint lehetőséget a zenészek és rajongók közötti kapcsolattartásra. Most, hogy a turnék és fesztiválok elmaradnak, még nagyobb szerepe van a közösségi médiának abban, hogy minden ember láthassa kedvenc előadóját. A hivatalos klipek megosztása Facebookon új utat nyithat a zenészeknek, hogy közönségüket online szórakoztassák.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét