Új funkciót tesztel a Microsoft annak érdekében, hogy a PC játékosok megismerjék, hogyan teljesítene az adott játék gépükön

0
69

Egy olyan funkciót tesztel a Microsoft, ami segít a PC játékosok számára megismerni, hogy az általuk kinézett játék vajon hogy fog muzsikálni saját rendszerükön. A szolgáltatás segíthet a játékosoknak megalapozottabb döntéseket hozni a játékok vásárlása és letöltése előtt.

Új funkciót vezet be az Xbox alkalmazások között a Microsoft PC-re, melynek segítségével a gamerek tájékoztatást kapnak arról, hogy az adott játék milyen jól fog futni rendszerükön – írja a The Verge. A teljesítmény-ellenőrzést most tesztelik, és remélhetőleg hamarosan minden játékos hozzáférhet a remek funkcióhoz.

Ez különösen az alacsonyabb kategóriás rendszerek gazdáinak lesz előnyös, akik a teljesítménycímke alapján eldönthetik, hogy szeretnék-e az adott játékot, vagy sem. Főleg azon felhasználóknak segít ez a program, akik nem ismerik PC-jük erősségét, illetve részleteit, de néha szívesen leülnének játszani egyet.

Az Xbox Insiderek már most kipróbálhatják a funkciót.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét