Új gamer “egybegép” az MSI-től

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Az MSI lerántotta a leplet az új 27 colos gépéről, ami bizony elég izmosra sikerült, így méltó helye van a játékosoknak szánt termékek között.

A PC lelke egy négymagos i7-6700 processzor, ami 3,4GHz-en jár (terhelésnél Turbo-val ez 4GHz-et jelent). A meglehetősen vékony gépbe már csak egy mobil videokártyát tudtak belezsúfolni, abból viszont egy elég jót: Nvidia GeForce GTX 980M 8GB (!) DDR5 RAM kíséretében, ami bőven elegendő a legtöbb játéknak 1080p-ben, vagy akár magasabb felbontáson is. Ezzel elárultuk, hogy a 27 colos LED kijelző felbontása 1920×1080 pixel. Akik érintőképernyőt szeretnének, azok a Gaming 27T modellt is választhatják. A rendszer memóriája 64GB-ig bővíthető.

Új gamer "egybegép" az MSI-től

Optikai meghajtó is került a gépbe, válaszható DVD vagy Blu-Ray lejátszó is. A megfelelő hangzást egy Nahimic rendszer biztosítja. Hálózati eszközökből sincs hiány: az MSI a saját Killer E2400 Ethernet és Killer Wireless-AC 1535 eszközeit pakolta a gépbe.

Hagyományos merevlemezzel és SSD-vel is bővíthetjük masinánkat, utóbbit RAID módban is használhatjuk, a kettő M.2 PCI-E foglalatnak köszönhetően. Operációs rendszer természetesen a Windows 10.

Az árakról egyelőre nem tudunk semmit, de a hardver tekintetében valószínűleg nem lesz olcsó a Gaming 27.

Forrás: techradar.com

Marci

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?