Új Gigabyte Aorus gamer laptop érkezhet – Erős Alder Lake CPU-val, valamint DDR5-ös RAM-mal

0
246

A UserBenchmark új bejegyzése szerint a Gigabyte új AORUS 17G gamer laptopot fejleszt, amely 14 magot és 20 szálat tartalmazó Intel Alder Lake processzorral, valamint DDR5-ös RAM-mal rendelkezik. A RAM 4800 MHz-en fut.

Nemrég egy új Gigabyte Aorus 17G-t észleltek UserBenchmark-on. Egy olyan eszközt, aminek előző verziója még nem olyan régi, tehát akár megeshet, hogy semmi érdekes nem történt. Ezt azonban kizárja az a tény, hogy az oldal szerint jelen Gigabyte Aorus YE5 Alder Lake meghajtású, valamint szupergyors RAM-mal rendelkezik.

Tények szintjén azt biztosan tudjuk, hogy 14 magos, 20 szálas Alder Lake processzor van az eszközben, valamint 16 GB 4800 MHz-en futó DDR5 RAM. Jó eséllyel a gépben Nvidia GeForce RTX 3080 GPU van, valamint 4K kijelző, mely 16:9-es képerányú.

Egyelőre nem világos, hogy az új Aorus notebook mikor érkezik, azonban az Intel várhatóan ősszel bejelenti Alder Lake termékcsomagját. Kimondottan nagy esély van rá, hogy a CES 2022 esemény keretein belül jelenti majd be új gamer notebookját a Gigabyte.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét