Új HP-k Montevina és Puma alapokon

0
95

A Hewlett Packard a héten 16 új notebookot mutatott be. A gépek vegyesen érkeznek a business és a konzumer kategóriába. Közös jellemzőjük azonban, hogy mindegyik modell a legújabb technológiákkal van felvértezve, azaz vagy az AMD “Puma”, vagy az Intel Centrino 2 “Montevina” mobil platformjára épülnek.
A konzumer kategóriába érkező, kimondottan a szórakoztatásra kihegyezett noteszgépek a HP Pavilion dv4, dv5, és dv7 változatok, melyek az új belső mellett új külsőt is kaptak. A következő generációs Pavilionok egy speciális festékréteget (HP Imprint 2) kaptak, mely igen érdekes fémes külsőt ad a gépeknek. A festés olyannyira megtetszett a Hewlett Packard mérnökeinek, hogy ugyanezt a fedőréteget megkapták a business osztályba érkező Compaq Presario CQ45, CQ40 és CQ50 sorozat tagjai is.
Az üzleti felhasználókat további 10 modellel örvendeztették meg, többek közt a kimondottan mostoha körülmények közé szánt HP EliteBook-al, illetve az újratervezett “b” és “s” sorozatta.
A gépek érkezése régiónként változik, az elemzők arra számítanak, hogy a Hewlett Packard már júliusban megkezdi a szállításokat.

polip

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét