Új hűtő az Arctic Cooling-tól

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Az Arctic Cooling bejelentette legújabb processzorhűtőjét, ami a Freezer i11 CO nevet kapta. Ez a modell 24/7-es működésre van tervezve és emellett 150W-os teljesítménynek tudja biztosítani a hőleadását.

A Freezer i11 CO nevében található CO a “continuous operation”-re utal, ami lényegében megállás nélküli működést jelent. Ez a hűtő tehát ideális lehet olyan PC-kbe, amiknél elvárt a folyamatos üzemelés, mint például a szerverek esetén. A kiváló minőségű japán technológiának köszönhetően a hűtő csökkenti a ventillátor okozta súrlódást, valamint sokkal kevésbé érzékeny a porra és a magas hőmérsékletre. Az átlagosabb modellekhez képest az élettartam is sokkal hosszabb: körülbelül 5X annyi ideig bírja anélkül, hogy bármilyen változást tapasztalnánk a teljesítményben.

Új hűtő az Arctic Cooling-tól

A 92 mm-es PWM ventillátor teljesítményén is emeltek. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók nem csak jobb hűtési teljesítményt kapnak, hanem alacsonyabb zajszintet is. A réz hőcsövek segítik az egyenletes hőelosztást. A hozzáadott hátlap segítségével még szállítás közben is stabil marad a hűtő.

Az i11 CO már rendelhető, 25.99 fontos kezdő árcédulával.

Forrás: guru3d.com

Marci

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?