Új iMac modelleken dolgozik az Apple

0
151

A Bloomberg újságírója Mark Gurman úgy tudja, hogy az Apple már dolgozik egy erősebb változaton, amelynek lelke a hamarosan megjelenő M3 lapka lesz, ami a jelenlegi M1 és M2 chipekkel ellentétben már 3 nanométeres gyártási eljárással készül. Az újságíró szerint fejlesztés alatt áll egy méretes, 32 hüvelykes iMac modell is.

Kijelzőjét tekintve egy Apple Pro Display XDR-hez méltó panellel szerelt, csúcskategóriás termék lesz, 32 colos, 16:9 képarányú, 10 bites, 6K felbontású IPS LCD megjelenítővel. A jelenlegi 24 hüvelykes iMac 4,5K felbontású, 16:9 képarányú, szintén 10 bites képernyővel van felszerelve. Sajnálatos módon ez a bizonyos 32 hüvelykes konstrukció nem mostanában fog bemutatkozni, mivel a tervezési folyamatát csak most kezdték meg.

Ezzel szemben az új M3 chippel szerelt 24 hüvelykes modell már akár jövő év elején is megérkezhet. Régebben forgalmaztak 21,5 colos iMac-eket is, de nagyon úgy tűnik, hogy ezzel a mérettel többet már nem fogunk találkozni, hiszen nincs hír arról, hogy az Apple 24 colnál kisebb gépeken dolgozna.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét