Új információk láttak napvilágot a Samsung Galaxy Book S modellről

0
7

A Samsung tavaly jelentette be a Window-os Galaxy Book2 modellt és most úgy tűnik, hogy a vállalat hamarosan egy új tagot is hozzáad a termékcsaládhoz, mégpedig Samsung Galaxy Book S névvel. A Samsung Galaxy Book S-ről hivatalos render képek is kiszivárogtak, egy megbízható forrásnak köszönhetően, melyek felfedik a közelgő gép kinézetét.

A Galaxy Book2-vel ellentétben, ami egy 2-in-1 gép volt, a Book S egy teljesen hagyomány laptop. A kijelzőt vékony káva öleli körül mindhárom irányban és egy kamera is be lett építve a video hívásokra. A képeken látható, hogy a gép bal oldalára egyetlen USB-C port került. Valószínűleg erről fog menni a töltés is, mint az Apple gépek esetében. Remélhetőleg a jobb oldalra is került néhány csatlakozó, mert egyébként ez így kicsit szegényes kínálat.

Új információk láttak napvilágot a Samsung Galaxy Book S modellről

Korábban felkerült a Geekbench adatbázisába egy gép, amit most a Galaxy Book S-nek mondanak. Specifikáció: Windows 10, Snapdragon 855 chipset és 8 GB memória. Elképzelhető, hogy a Samsung a jövő héten mutatja be a gépet, a Galaxy Note10 bemutatóján.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét