Három új iPhone érkezhet szeptemberben

0
499

Egész nyáron izgalomban tartotta az új iPhone-ok megjelenésével kapcsolatos rengeteg pletyka az Apple rajongókat. Ahogy közeledik az ősz és az új telefonok bemutatásának ideje, egyre több információ (vagy álhíresztelés?) szivárog ki az új készülékekről. Összeszedjük a legmegbízhatóbb oldalak várakozásait.

Három új iPhone

Szinte mindenki egyetért abban, hogy ősszel három új iPhone-t fog bemutatni az Apple. Az elnevezésekben is kialakult már a konszenzus. A két drágább modell várhatóan iPhone Xs és iPhone 9 néven fog debütálni a híresztelések szerint. Előbbi 5,8, utóbbi 6,5 inches OLED kijelzővel érkezik, mindkettőben az A12 chip fog dolgozni. A tárhely választék 64, 256 és 512 GB lehet. Vannak pletykák, miszerint a két modell akár Dual Sim képességet is kaphat. A nagyobb modell két Sim kártyát fogadhat, a kisebb pedig eSim támogatással érheti el a Dual Sim képességet. Egyes hírforrások szerint azonban ez a funkció csak az ázsiai piacon fog megjelenni.

iphone 2018 apple

A méretben középső modell 6,1-es LCD kijelzőt és ennek megfelelően olcsóbb árcédulát kaphat. Ez a modell nem biztos, hogy elérhető lesz szeptember végén, mert állítólag a kijelzővel kapcsolatban gyártási nehézségekbe ütközött a beszállító. Így a megjelenés eltolódhat október környékére.

Új Watch, új iPad Pro-k, nincs többé 3D Touch

Az új Apple Watch 4 szinte keret nélküli kijelzőt kap majd a hírek szerint. A szíjak felfogatása nem változik, így meglepő módon a régi szíjak kompatibilisek lesznek az új modellel.

Az iPad Pro sorozat is megkapja az X-update-et. Vékonyabb lesz a kijelző kerete, emiatt eltűnik a Home gomb. Nem szólnak a pletykák új iPad Miniről, így valószínűleg ennek a modellnek nem lesz utódja.

A jelenlegi pletykák szerint az új iPhone-ok nem támogatják már a 3D Touch funkciót, így az Apple Pencil-lel sem lesznek kompatibilisek.

A dátum?

Szakértők szeptember 12-re teszik a bemutató időpontját, szeptember 14-től lehet előrendelni az új készülékeket és szeptember 21-én vehetik kézbe őket az első boldog tulajdonosok. Nagy kérdés, hogy a rengeteg kiszivárogtatás és pletyka ellenére tud-e valamilyen meglepetést okozni az Apple. Sokan várják a “titkos” újdonságot, ami méltó lenne a cég régi fényéhez. Szeptember második hetében erre is fény derül.

Forrás: gsmarena, EverythingMacPro

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét