Új kiegészítők PS4-hez

A PS4 Pro-n kívül új kiegészítők is érkeznek, többek között egy felturbózott kontroller és újragondolt kamera.

A kontroller ugyanaz, amit akkor láthattunk, amikor a PS4 Slim-et néhányan korábban megkaparintották. Az új lightbar kvázi átvilágít az érintőfelületen. Ezen kívül egy USB port is került a kontrollerre, ami nem csak töltésre használható. Az eszköz 60 dolláros árcédulával kerül a polcokra és valószínűleg marad a DualShock 4 név. Kezdésnek fekete, piros és kék verziók lesznek.

Új kiegészítők PS4-hez

A következő a PlayStation Camera, ami csak a kinézetében változott. Az állványnak köszönhetően állíthatjuk a kamera szögét, egyébként a jelenlegi modell funkcióit örökölte, beleértve a PlayStation VR támogatást is. Ez is 60 dolláros árcédulát kapott.

A harmadik egy állvány, ami az új, vékonyabb PS4-el és a PS4 Pro-val is kompatibilis lesz, ára pedig 25 dollár. Mindhárom kiegészítő elérhető lesz Észak-Amerikában, Európában és Japánban, a PS4 slim premierjekor, szeptember 15.-én.

Új kiegészítők PS4-hez

A karácsonyi szezonban a Sony ki fog hozni egy új wireless headset-et is, Platinum Wireless Headset néven. A jelenlegi Gold headsetnél drágább lesz, 160 dolláros árcédulával. Az új kiegészítő “high-end” headsetként van reklámozva, prémium konstrukcióval és anyaghasználattal, valamint 7.1-es hangzással. Egy rejtett 3.5mm-es jack csatlakozó is van rajta, így nem kizárólag vezeték nélkül használható. Természetesen PlayStation VR támogatás is van.

Új kiegészítők PS4-hez

Forrás: gamespot.com

Marci

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?