Új környezetbarát egér/billentyűzet kombinációt jelentett be a Lenovo

0
693

A Lenovo legújabb vezeték nélküli billentyűzet/egér kombinációja akár három hónapot is kibír egyetlen töltéssel. Mindkét alkatrész óceánhoz kötődő és fogyasztás után újrahasznosított műanyagból készül. A két termék együtt 79 euróért vásárolható meg.

A vállalat azt állítja, hogy mindkét eszköz esetében a felhasznált anyagok 65%-a újrahasznosított, óceánhoz kötődő műanyag. 2023. júliusában lesznek megvásárolhatók 79 euróért.

Mivel megfizethető, pénztárcabarát termékekről beszélünk, nem érdemes hatalmas specifikáció-elemzésekbe bonyolodnunk. Jól használható termékek, melyek a környezetvédelem szellemét hordozzák magukban. A vezeték nélküli egér azonban négy programozható gombbal rendelkezik, és lehetővé teszi a DPI menet közbeni beállítását. Az optikai érzékelő szinte bármilyen felületet képes követni, maximális DPI-je pedig 4000.

A Lenovo állítása szerint a billentyűzetet és az egeret akár három hónapig is működtethetjük egyetlen töltéssel, bár a terheléstől függően a billentyűzet sokkal hamarabb is megadhatja magát. Az egér és a billentyűzet bal és jobb gombjai akár 10 millió kattintást is kibírnak. A billentyűzet/egér kombináció támogatja a Windows Swift Pair csatlakozást, a Bluetooth 5.1-et és a Bluetooth LE-t.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét