Új Samsung Galaxy Note10 Pro render képek szivárogtak ki

0
11

Az új Samsung Galaxy Note10 modellről már láthattunk kiszivárgott render képeket, melyek felfedték a készülék teljes kinézetét. Most pedig az erősebb, Pro variánsról is megjelentek képek. A forrás az általában megbízható OnLeaks, melytől a korábbi Galaxy Note10 képek is vannak.

Ahogy láthatjuk a képeken, a Galaxy Note10 Pro külsőleg nagyon hasonlít a Note10-re, de azért van néhány különbség a kettő között. Az első, ami leginkább szembetűnő, az az, hogy a Note10 esetén három kamera modul található a hátlapon, míg a Pro modellnél négy. Ez utóbbi esetében a negyedik kamera egy 3D-s ToF egység és az egész konfiguráció elvileg ugyanaz, mint a Galaxy S10 5G-s modell esetében.

Új Samsung Galaxy Note10 Pro render képek szivárogtak ki

A másik nagyobb különbség, hogy Galaxy Note10 elméletileg 6.3 inches kijelzővel érkezik, a Pro modell viszont egy nagyobb, 6.75 inches panellel. A kijelzők felbontása ugyanaz marad, viszont az akkumulátor kapacitása más lesz.

Minden más nagyjából ugyanaz lesz a Samsung Galaxy Note10 Pro és a hagyományos Galaxy Note10 esetében. Mindkettő kijelzőbe épített kamerát fog kapni és oldalt lesz a bekapcsoló gomb, valamint a hangerőszabályzó gombok is. Alu egy USB-C portot találunk, jack csatlakozó pedig sajnos egyiken sincs. A Galaxy Note10 széria bejelentése augusztusra várható.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét