Új szivárgás szerint aktív hűtés lesz a next-gex Samsung telefonokban és táblagépekben

0
157

Új védjegye lett Európában a Samsungnak, ez pedig az „Aktiválja a ventilátor módot” nevet kapta. A lehetséges új beállítás az okostelefonokra és a táblagépekre vonatkozik, ezért komoly indokunk van feltételezni, hogy hamarosan ventilátorral fognak rendelkezni az említett eszközök. Kétségtelenül hatalmas előrelépés lenne a hűtés tekintetében – ha csendes tud maradni, mindenki boldog lesz.

 A Samsung bekopogtatott az EUIPO (az EU szellemi tulajdoni irodája) ajtaján, ugyanis új védjegyet intézett magának: „Aktiválja a ventilátor módot” néven. Fontos információ, hogy ez a védjegy az okostelefonokat és táblagépeket magába foglaló kategóriában lett igényelve, ezért indokolt a feltételezés, hogy a Samsung aktív hűtéssel látja el érkező modelljeit.

Nem új dolog a ventilátorral hűtött telefon, azonban eddig kifejezetten a gamer-telefonok alkalmazták a megoldást, ilyen például a Lenovo Legion Phone Duel is. Azonban a Samsung nem gyárt ilyen telefont (egyelőre). Hatalmas teljesítménybeli előrelépést jelenthet, ha halk, de hatékony hűtést tudnak szerelni a Samsung telefonjaiba.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét