Újabb Harry Potter játék lehet a láthatáron

0
89

Ahogy arra számítani lehetett, a már ismert Avalanche Software játéka remek eladási számokat produkált, mindössze két hét alatt sikerült elérnie a 12 milliót, ami 850 millió dolláros forgalmat jelent. Nem sokkal később szinte a semmiből a Warner Bros. is ellőállt egy újabb játékkal, a Quidditch Champions-nel, ami „meglepő módon” pont a kviddicsről szól, amit egy az egyben kihagytak a Hogwarts Legacyból. Júniusban pedig egy ingyenes játék, a Harry Potter: Magic Awakened debütált a mobileszközökön.

Egyszóval, a HP-rajongók nagyon el vannak kényeztetve az utóbbi időben, ráadásul most egy újabb játék került kilátásba. A Warner Bros. Africa Instagram-oldalán jelent meg nemrégiben egy fotó, amellyel lényegben bejelentettek egy új Lego Harry Potter-játékot, és bár a posztot azóta törölték, de nem elég gyorsan ahhoz, hogy az emberek ne szúrják ki a „baklövést”.

Az eredeti fotón a 8.25.23. dátum látható, ami minden bizonnyal a bejelentés dátumára utal, valamint a TT Games cég logója is szerepel a felvételen, ami a LEGO játékairól ismert. Hivatalos megerősítés ugyan nem érkezett, de a VCG beszélt az egyik forrással, aki megerősítette, hogy valóban fejlesztés alatt áll egy legósított Harry Potter-játék.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét