Újra Whatsapp hír – Megint új funkcióval bővült az app

0
38

Gyakran szolgáltunk az utóbbi időben olyan hírekkel, miszerint apró, de egyébként hasznos funkcióval fog bővülni a WhatsApp. Ebből arra lehet következtetni, hogy a fejlesztők igyekeznek lépést tartani a többi riválissal. Időközben az alkalmazással foglalkozó WABetaInfo újabb fejleményről számolt be.

Weboldalalukon volt szó róla, hogy elvileg a WhatsApp iOS-es bétájában már tesztelhető volt egy olyan funkció, amellyel elrejthetjük bizonyos ismerőseink elől, hogy mikor látogattuk meg legutóbb az appot. Eddig is volt lehetőség arra, hogy némiképp korlátozzuk ennek a státusznak a láthatóságát. Ez viszont hasznos újítás lehet, ha mi dönthetjük el, konkrétan kik tudjanak erről az infóról. Ám a jelek szerint ez egy kétélű kard, mivel elvileg mi sem láthatjuk azoknak a státuszát, akiket felpakolunk erre a listára.

A tesztelés elméletileg már iOS mellett Androidon is zajlik, várhatóan a közeljövőben, az éles változatban is kipróbálhatjuk. Egyébként az elkövetkezendő hetekben az a lehetőség is be fog kerülni, hogy emojikkal reagáljunk az egyes üzenetekre. Ilyet már láttunk máshol, de itt az ideje, hogy a Whatsapp is berakja ezt a felhasználóknak.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét