Útjára indult az Apple iPhone XS és iPhone XS Max

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

A várva várt nap elérkezett – az Apple útjára indította két új iPhone modelljét, az iPhone XS és iPhone XS Max verziókat, azaz ezentúl mindenki számára elérhetővé váltak. Azonban még ha most is adjuk le a rendelést, úgy legalább október elsejéig várnunk kell azzal, hogy kezünkbe foghassuk. A személyes Apple Store-os átvétel egyelőre nem elérhető, nagy valószínűséggel a nagy kereslet miatt.

A mai megjelenés egyelőre csak a következő 30 országra vonatkozik: Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Saudi Arabia, Spain, Sweden, Switzerland, UAE, UK, Australia, China, Hong Kong, Japan, New Zealand, Singapore, Taiwan, Canada, Mexico, Puerto Rico, US és US Virgin Islands.

A második hullámban pedig a következő 14 országban is elérhetővé válnak az új modellek: Andorra, Armenia, Bahrain, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Estonia, Georgia, Greece, Greenland, Hungary, Iceland, India, Kazakhstan, Kuwait, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Malta, Monaco, Oman, Poland, Qatar, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, South Africa.

Az iPhone XR október 26.-tól érhető majd el.

Forrás: gsmarena.com

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?