Valami egészen biztosan kimarad a Battlefield 2042-ből

0
237

Sem battle royale, sem kampány játékmód nem lesz a Battlefield 2042-ben. Kapunk viszont hét hatalmas méretű pályát, amelyeken akár 128 fős csapatok is egymásnak eshetnek.

A korábbi generációs konzolokon egy kicsit vissza kellett venni a dolgokból. Ha valaki Playstation 4 vagy Xbox One gépeken szeretné tolni, akkor maradnak a 64 fős összecsapások. A régi játékmódok eltűnnek, de azért lesznek helyettük újak, mint például a Hazard Mode.

Habár a játék kampány nélkül debütál, a fejlesztők szerint a 2042 egyáltalán nem egy olyan játék, ami híján volna a narratívának. Az új játék egy olyan fiktív közeljövőben játszódik, amelyet térdre kényszerített a klímaváltozás, ennek következményeképpen a játék jelenében egy humanitárius válság zajlik. A kezdeti tartalomkínálat bővülni fog a jövőben, így mindannyian együtt figyelhetjük, miként fejlődik a Battlefield 2042 világa – állítják a készítők. A Battlefield 2042 október 22-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S és X konzolokra.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét