Valószínűleg november végén mutatkoznak be az új Apple iPhone 12 modellek

0
341

A Cowen befektetési banktól származó információk alapján a következő iPhone generáció, az iPhone 12 széria legalább két hónappal csúszhat és csak novemberben jelenhet meg, a megszokott szeptember közepi dátum helyett. A korábbi híresztelések még csak egy hónapos csúszást jelentettek mind a gyártásban, mind a megjelenésben, elsősorban a vírus miatt leállított gyártásnak köszönhetően.

Ezzel együtt a gyártási kapacitás is csökkenhet, tervezetten 35 millió darabot tudnak majd legyártani 2020 második negyedévében, ami 13%-os visszaesés az előző éves számokhoz képest. Ezt félretéve az új iPhone 12 szériába négy készülék érkezhet. Mindegyik 5G támogatással várható, valamint OLED panellel és kisebb notch-al. A képernyő méretek 5.4 és 6.7 inch között lesznek, két 6.1 inches változattal középen. A kamera foglalat valószínűleg négyzetes lesz, mint az új iPad Pro esetében.

Valószínűleg november végén mutatkoznak be az új iPhone 12 modellek

Ami pedig a hardvereket illeti, az Apple új A14 chipsetje várható, a TSMC 5nm-es gyártástechnológiájával. Az olcsóbb 5.4 és 6.1 inches modellek 4 GB memóriát, a prémium 6.1 és 6.7 inches modellek pedig 6 GB memóriát és akár 512GB-os belső tárhelyet kaphatnak. Az is elképzelhető, hogy az Apple teljesen kivonja a 64GB-os modelleket és a legolcsóbb iPhone 12 is 128GB-os lesz.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét