Váratlan AMD Software frissítés érkezett

0
35

Elérhetővé tett az AMD egy soron kívüli AMD Software kiadást, amelyet a Ratchet & Clank: Rift Apart játékokhoz terveztek. A csomag konkrétan javítja a sugárkövetés és a dinamikus felbontásskálázás együttes aktiválásával kapcsolatos stabilitási problémát. Ennek ugyanakkor egyelőre még nincs jelentősége, mert a szóban forgó játék fejlesztői manuálisan letiltották a sugárkövetést a Radeonokra. Így ahhoz, hogy maga a friss meghajtó érjen is valamit, a játékhoz ki kell adni egy javítást, ami aktiválja az érintett effekteket.

A 23.10.23.03-as verziójú, frissített Adrenalin Edition családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10, valamint 11 operációs rendszert támogatja. A Radeon RX 400, 500, 600, Vega, VII, Pro Duo, 5000, 6000, 7000, illetve Pro szériás grafikus kártyákhoz, továbbá a legalább negyedik generációs GCN dizájnt használó mobil Radeonokhoz telepíthető. Ezenfelül támogatja még a Vega architektúrára épülő IGP-vel rendelkező Ryzen, valamint Athlon APU-kat is.

A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező noteszekre. Azonban az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét