Végre bemutatkozott a várva várt vivo IQOO Neo

Amikor a vivo bemutatta az IQOO készülékét, azzal a szlogennel promózták, hogy belül egy szörnyeteg rejlik. A készülék 44W-os gyorstöltést és a legújabb zászlóshajó chipsetet kapta meg. Most pedig a vállalat bemutatott egy fiatalabb, elérhetőbb árcádulával rendelkező készüléket, a vivo iQOO Neo modellt.

A legimpresszívebb része a telefonnak valószínűleg a Snapdragon 845-ös chipset. A chip ugyan több, mint egy éves, de ettől még mindig nagyon erős. A 6.38 inches OLED panel Full HD+ felbontással rendelkezik. Az ujjlenyomat-olvasó a kijelzőbe van építve.

Végre bemutatkozott a várva várt vivo IQOO Neo modell

A Qualcomm chipsetje mellé 6 vagy 8 GB memória és 64 vagy 128 GB belső tárhely jár. A hátlapon három kamera modul kapott helyet: egy 12 MP fő modul, egy 8 MP-es wide és egy 2 MP-es mélység szenzor. Az előlapi kamera 12 MP-es.

A készülék Android Pie-alapú Funtouch OS 9-et futtat. Az akkumulátor kapacitása 4500 mAh-s, mely támogatja a 22.5W-os gyorstöltést. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy 50%-ra 30 perc alatt tudjuk feltölteni. A vivo IQOO Neo július 8.-tól rendelhető meg, 260 dolláros kezdő árcédulával.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?