Végre hivatalos is bemutatkozott a vivo V15 Pro

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

A vivo V15 Pro egy NEX “variáns” lett, kiemelkedő előlapi kamerával és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval, mely az Ultra FullView Super AMOLED kijelzőt zavartalanul hagyja. A különbség, hogy a V15 Pro jobb kamerát kapott, mint a NEX.

A kibukkanó szelfi kamera 32 MP-es szenzort kapott, míg a NEX S esetében ez csak 8 MP-es volt. A hátlapon egy három kamerás konfiguráció található, mely 4X-es felbontásbeli különbséget hoz. A fő modul 48 MP-es, f/1.8-as rekesszel és Super Night Mode-dal, mely a nevéből adódóan az éjszakai fotózást hivatott segíteni.

A vivo V15 Pro 6.39 inches Super AMOLED kijelzőt kapott. A felső káva mindössze 2.22mm vastag, míg az oldalsók 1.75mm-esek. Ez azt jelenti, hogy a kijelző a ház 91.64%-át tölti ki, legalábbis ezek a hivatalos számok.

Végre hivatalos is bemutatkozott az új vivo V15 Pro

A Snapdragon 675-ös chipset mellé még 6 vagy 8 GB-nyi memória társul, valamint 128 GB-os belső tárhely. A készülék Android 9 Pie-ra épített Funtouch OS 9-es futtat. Az akkumulátor kapacitása 3700 mAh-s és “Dual Engine” gyorstöltés támogatást is kapott, mely 0%-ról 24%-ra mindössze 15 perc alatt feltölti a telefont. Maradt a microUSB port és szerencsére a jack csatlakozó se tűnt el.

A készülék március 6-tól érhető el, 405 dolláros vagy 360 eurós árcédulával.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?