Végre itt van! A Samsung Galaxy S23 Ultra bemutatkozott a Geekbench-en

0
4406

A Samsung Galaxy S23 Ultra végre bemutatkozott a Geekbench-en. Snapdragon 8 Gen 2 SoC-je 1521 és 4696 pontot ér el a teszten. Az okostelefonon Android 13 fut, és 8 GB rendszermemóriával rendelkezik.

Forrás OnLeaks

Mostanában igencsak sok Samsung Galaxy S23 Ultra szivárgás érkezik. A méltán híres Ice Universe nevű leaker pedig odáig jutott, hogy a Galaxy S22 Ultra-t „értéktelennek” nevezte feltételezett utódjához képest. Az okostelefon végre debütált a Geekbench-en (a MySmartPrice-en keresztül), és néhány kiábrándító hírt (is) tartogat a rajongók számára.

A Samsung Galaxy S23 Ultra (SM-S918U) 1521 és 4696 pontot ért el a Geekbench egymagos, illetve többmagos tesztjein. Ez igencsak közel áll ahhoz, amit kisebb testvére, a Galaxy S23 szerzett. A Geekbench feltehetően hibásan olvasta be a Snapdragon 8 Gen 2 CPU-fürtjeit, mivel a két Cortex-A710 és Cortex-A715 magot összekapcsolta, ezen kívül minden helytállónak tűnik. Cortex-X3 Prime, illetve három Cortex-A510 hatékonyságmag lesz benne.

Továbbá a Geekbench listája megerősíti, hogy a Samsung Galaxy S23 Ultra 8 GB memóriával fog rendelkezni – illetve a telefon egy változata biztosan. Bár a 8 GB elegendő az átlagos felhasználóknak, a Galaxy S23 Ultra olyan lelkes közönséget céloz meg, akik az összes rendelkezésre álló rendszermemóriát használhatják. Ezen nem kéne spórolni, kedves Samsung!

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét