Videón a Xiaomi összehajtható mobilja

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Egy új videón jelent meg a Xiaomi összehajtható mobilja. Ezúttal a vállalat alapítója és elnöke, Lin Bin mutatja be a készüléket. Az nem teljesen világos, hogy ki kellett-e kerülnie a videónak, de legalább közelebbi pillantást is vethetünk a közelgő mobilra. Az alábbi videó YouTube-ra került fel, miután a kínai közösségi oldalról, a Weibo-ról letörölték.

A készülék látszólag ugyanaz, mint amiről néhány héttel ezelőtt kiszivárgott egy videó. Érdekes, hogy a telefont hátrafelé lehet elhajlítani. Látszik, hogy egy prototípusról van még csak szó. Közelebbről megnézve úgy tűnik, hogy egy 3:2-es képarányú kijelzővel van felszerelve.

A felhasználó felület elég gyorsan reagál a hajlításra és a kijelző azonnal beáll a helyes megjelenítési módra. Ez valószínűleg sok munkába került megcsinálni, ismerve az Android-ot. A bekapcsoló gomb a készülék tetején helyezkedik el, ha portrait módban tartjuk.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a Xiaomi összehajtható mobilja mikor kerülhet a piacra, de a videóból kiderül, hogy bizony van még munkájuk vele. Mindenesetre mi nagyon várjuk!

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?