Világrekordot döntött a Realme – a leggyorsabban eladott 50 millió telefon

0
456

Legfrissebb információk szerint – melyeket a Counterpoint Research adott ki – a Realme nem csak abban alkotott nagyot, hogy harmadik negyedévi eladásai 132%-ot növekedtek 2020 második negyedévéhez képest, hanem abban is, hogy elérték az 50 millió eladott telefon mérföldkövét. Ehhez pedig mindössze 2 egész és egy negyed év kellet nekik.

A Counterpoint Research elemzőközpont legfrissebb okostelefon-piacról készült jelentése szerint sok meglepetés történt 2020 harmadik negyedévében (Q3). Az Apple lejjebb csúszott, a Xiaomi feljebb lépett, valamint a legnagyobb hír a címben szereplő tény.

14,8 millió darab telefont szállított 2020 harmadik negyedévében a Realme, amely jókora lökést adott a cégnek ezen mérföldkő átlépéséhez. Ez pedig nem jelent mást, minthogy trónfosztás történt, ugyanis csupán 9 negyedévre volt szüksége a kínai gyártónak ahhoz, hogy elérje az 50 millió eladást. Az eddigi csúcstartó a Samsung volt 10 negyedévvel. Az Apple-nek 13, a Huaweinek 14 negyedév kellett a mérföldkő meglépéséhez.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét