Visszakerült a Samsung Galaxy S21 FE támogatási oldala

0
133

Mielőtt a támogatási oldal eltűnt volna, azért sikerült róla készíteni egy gyors képernyőmentést. A Samsung UAE hivatalos oldalán tűnt fel a készülék, amely mint látható zöld árnyalatban pompázott. Hardveres specifikációkat itt hiába is keresnénk, ilyesmit nem tartalmazott az oldal, de erre nagyon nincs is szükségünk, mert a fontosabb jellemzők már rég kiszivárogtak.

Az eddigiek alapján úgy tudjuk, hogy a Samsung Galaxy S21 FE 5G 6,41 hüvelykes képernyővel lesz felszerelve, amely 1080p-s felbontást és 120 Hz-es képfrissítési frekvenciát kínál. Az egyébként AMOLED panel takarásában Snapdragon 888 vagy Exynos 2100 lapkakészlet végezheti a számításokat. Mindeközben az energiaellátás feladatát egy 4500 mAh kapacitású akkumulátorra bízza majd a koreai gyártó.

Kamerák tekintetében számítani lehet egy 12 megapixeles elsődleges képrögzítő egységre, amelyet egy szintén 12 megapixel es ultraszéles látószögű, valamint egy 8 megapixeles 3x telefotó modul egészít ki. A Samsung Galaxy S21 FE formaterv tekintetében nem fog különbözni az eredeti Galaxy S21 modelltől. Az eddigiek alapján fekete, fehér, lila és az itt látható zöld árnyalatban lesz kapható.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét