Vízhűtéses Asus GX700 notebook közeledik

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

A német IFA kiállításon mutatta be az Asus a legújabb Intel Skylake processzorokra épülő GX700-as játékos notebookját. Az már nem lep meg senkit, hogy a Skylake processzorok túlhajthatók, de az annál inkább, hogy az Asus vízhűtést álmodott legújabb gépébe. Természetesen nem úgy kell elképzelni, hogy egy asztali vízhűtéses rendszert kicsinyítettek le, hanem bepakolták az egészet egy dokkolóba. Amikor laptopként hordozzuk a gépet, akkor normál ventilátorok hűtik és normál órajeleken működik a K sorozatba tartozó cpu. De amikor feltesszük a különleges dokkolóra, akkor bekapcsol a vízhűtés és a cpu-vga páros is tuningolt órajelen kezd dolgozni.

Vízhűtéses Asus GX700 notebook közeledik

A hardverről egyelőre csak annyit árultak el, hogy négymagos processzor és Nvidia vga fog dolgozni a gépben, rebesgetik egy teljesen új vga megjelenését is. A 17-es monstrumot 4K kijelzővel szereli az Asus, oda bizony kelleni fog a vga erő.

Vízhűtéses Asus GX700 notebook közeledik

Az “óriás” mellett az Asus frissíti közismert gamer gépét is, a G752 az új design mellett megkapja a legfrissebb Skylake processzorokat és m2 SSD bővítőhellyel valamint GTX965M és GTX980M-es vga-kkal érkezik, 1500 dolláros kezdőáron.

Vízhűtéses Asus GX700 notebook közeledik

Case

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?