VR frissítést kapott a Microsoft Flight Simulator

0
604

Az idén megjelent Microsoft Flight Simulator legújabb frissítése egy teljesen új szintű realizmust és hitelességet hoz a játékba a virtuális valóság headsetek teljes támogatásával. A támogatott eszközök listája tartalmazza az Oculus, a Valve és a HTC által készített eszközöket, valamint a HP Reverb G2 és a Windows Mixed Reality fejhallgatót is.

Az év elején kiadott új Microsoft Flight Simulator játék három fő szempont alapján készült, ezek a repülés realizmusa, pontossága és hitelessége. Az a tény, hogy végül a virtuális valóság támogatást is megkapta, nem meglepő. A projekt vezetője, Jorg Neumann szerint ez az ingyenes frissítés a legjobb és legmerészebb virtuális repülési élményt biztosítja, amelyet a játék kínálhat jelenleg.

A frissítésnek köszönhetően a Microsoft Flight Simulator által támogatott virtuális valóság eszközei tartalmazzák a legtöbb Windows Mixed Reality fejhallgatót (beleértve a HP Reverb G2-t is), valamint támogatja az Oculus, Valve és HTC termékeket.

Jorg Neumann a frissítéssel kapcsolatosan elmondta, hogy a közösség segítette a Microsoftot a játék VR megvalósításának kialakításában, és továbbra is segítenek a játék új tartalmainak folyamatos fejlesztésében.

A Microsoft Flight Simulator Windows 10-re a Steam-en és az Xbox Game Pass-on keresztül érhető el. A konzoltámogatás várhatóan 2021 nyarán érkezik meg.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét