Xiaomi 13 szivárgás: 50 MP-es kamera OIS-szel, 120 Wattos gyorstöltés

0
947

A Xiaomi várhatóan néhány héten belül bemutatja a Xiaomi 13 sorozatot, igaz, először csak Kínában. Digital Chat Station azonban már most ismertette a készülékek számos funkcióját és tulajdonságát – például hogy a legújabb Snapdragon 8 Gen 2 SoC-t kapják meg.

Digital Chat Station azt állítja, további részleteket tudott meg a Xiaomi 13 sorozatról – és hát miért is ne hinnénk neki, mikor már számtalanszor tanúsította megbízhatóságát. A dizájn már korábban is ismertük, ez nem okozott meglepetést. Azonba a kijelzőt milyenségéről még nem tudtunk sokat. Az alapmodell 1080p-s AMOLED panelt kap, míg a 12 T és 12T Pro már 1220p-s volt.

Érdekes lesz a kamerasziget – és most nem a dizájnra gondolok. Három darab 50 MP-es kamera lesz majd bennem ami jelentős frissítés az elődökhöz képest. Állítólag a Xiaomi a Sony új IMX8 sorozatú érzékelőit állítja csatasorba. Az elsődleges kamera még optikai képstabilizátort (OIS) is kap.

Ezenkívül a Digital Chat Station úgy véli, hogy a vállalat 120 W-os gyorstöltéssel kínálja majd a Xiaomi 13-at – ez is jelentős újítás, ugyanis az elődben még nem volt ilyen. Ez esetben 20 perc alatt menne a 0-100. December első heteiben érkezik meg az eszköz, először csak Kínába.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét