Hivatalos a Redmi Go

A Xiaomi hivatalosan is bejelentette az első Android Go alapú okostelefonját. A Redmi Go Android 8.1 Oreo (Go Edition) operációs rendszert futtat. Az új készülék fekete és kék színekben lesz elérhető. A forgalmazás már jövő hónaptól megindulhat, elsőként Európában és a Fülöp-szigeteken.

A készülék egy barátságos 5 inches kijelzőt kapott, 1280 x 720 pixeles felbontással és 16:9-es képaránnyal. A hátlapi kamera felbontása 8MP-es, az előlapié pedig 5MP-es.

A Xiaomi hivatalosan is bejelentette az első Android Go-alapú Redmi Go-t

A Redmi Go lelke egy Snapdragon 425 SoC, négy Cortex A53 maggal, melyek 1.4GHz-en üzemelnek. Az 1GB memória mellé 8 vagy 16GB-os belső tárhely jár, melyet microSD kártyával még tovább bővíthetünk. A Redmi Go-ba egy hibrid slot került, így választhatunk, hogy microSD kártyát szeretnénk az elsődleges SIM kártyánk mellé rakni, vagy egy második SIM-et. Sajnos mindkettő egyszerre nem megy.

Az akkumulátor kapacitása 3000mAh-s, ami nagyon jó, figyelembe véve a kis kijelzőt és az alacsony fogyasztású chipsetet. A Xiaomi Redmi Go februártól érhető el Európában, 80 eurós árcédulával. A Fülöp-szigetek elérhetőségéről és árazásáról egyelőre nincsenek információk.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?