Xtreme 917V – Xeon alapú noteszgép

0
120

Az XtremeNotebooks opciós listájában ezentúl elérhetőek a Xeon processzorok! A 917V a világon az első olyan noteszgép, melyet a szerverekbe szánt Xeon Quad Core CPU-val is megvásárolhatjuk. Az gép egyelőre csak az Egyesült Államokban érhető el.
A gép elég komoly paraméterekkel rendelkezik. A Xeon mellett teljes mértékben támogatott az összes 45 nanométeres Penryn processzor, elérhető a Blu-Ray meghajtó, a két merevlemezt akár RAID 0, 1, vagy 5 rendszerekben is használhatjuk, a kettő darab SLI-s videokártya akár tervezésre (Quadro FX-ek) akár játékra (nVidia 8800) is jó, mi döntjük el mivel kérjük a masinát. De extra az OCZ Solid State SATAII-es meghajtó is, melyekkel szintén paraméterezhetjük a gépet.
“Az XtremeNotebook Xtreme 917V XEON alapú rendszere a nyilvánvaló választás ha mobil szerver telepítésre, helyszíni hálózatkezelésre van szüksége katonai, tudományos, gyártó- vagy mérnökcsapatoknak, legyenek azok a bolygón bárhol.” olvasható a cég által kiadott hivatalos sajtóközleményben.
A legbrutálisabb változatot jelenleg a Xeon X3360-as procival szerelt változat jelenti, melynek sebessége 2,88GHz, 12 megabájt L2 cache-el és 1333MHz FSB támogatással. A Xeonos noti ára 3699 dollár.

polip

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét