Zephyr Gaming Mouse- Gamer egér beépített ventilátorral

0
827

A Zephyr Gaming egér a többi gamer egér dizájnjához hasonlóan az RGB minden színében pompázik. Azonban az érdekesség benne, hogy beépített ventilátort kapott, mely esetében a gyártó azt ígéri, hogy hűti a kezünket is.

Megéri vajon a 90 dolláros árát?

Az egér méreteit tekintve 121,60 x 65,15 x 40,70 mm és 68 gramm. Pixart PMW3389 szenzorral van szerelve, amit a Razer használt a DeathAdder Elite-ben. A szenzor 100 és 16.000 DPI között képes működni, habár ez az egér csupán 800 és 16.000 között állítható. A szenzor maximum gyorsulása 40g. OMRON switch található az eszközön, amely 50 millió kattintást bír ki és 1 ms válaszidővel rendelkezik.

Hirdetés

A termék lényege viszont a ventilátor, ezt 4, 7 és 10 ezres fordulat (RPM) között tudjuk állítani. Az eddigi tesztelők véleményét összefoglalva:

  • maximum fordulaton rezeg az egér, ami nagyon kellemetlen lehet, különösen competitive játékoknál
  • Hangja is van az egérnek maximum fordulaton, bár ez nem feltétlen zavaró, ha fejhallgatóban játszunk
  • Kevés levegőt mozgat az egér, a belső alkatrészeket lehet hűti de a kezet számottevően nem

Ötletes az újítás, mi biztosak vagyunk benne, hogy sok gamer ráveti magát az újdonságra. Viszont gyakorlati haszna kétséges, majd a játékostársadalom reakciója eldönti a sorsát. Mindenesetre egy új funkció az egerek történetében, kíváncsian várjuk a megjelenést.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét