Zoom támogatást kapnak a Sony BRAVIA TV-k

0
758

A Sony bejelentette, hogy BRAVIA TV-i kategóriájukban az elsők, amelyek támogatják a Zoom-ot. Ennek megfelelően a tévék felhasználói ugyanúgy tudnak majd videohívásokat és konferenciákat lebonyolítani, mint okostelefonjukon vagy laptopjaikon.

Aki arra vágyott, hogy 4K-s OLED tévén (akár 98 hüvelykes méretben) is „telefonálhasson”, annak most szerencséje van, ugyanis a Sony bejelentette, hogy a Zoommal kötött új partnerségüknek köszönhetően ez megvalósul. A megállapodás értelmében a BRAVIA sorozatú készülékek lesznek az első olyan nagy képernyők, amelyek alkalmasak a Zoom for TV használatára. Az alkalmazás új verziója már elérhető a Google Play Áruházban.

Shusuke Tomonaga, a Sony ügyvezetője megjegyezte, hogy izgatottan várják, hogy “valósághűbb videókommunikációt” biztosítsanak a Zoomon keresztül. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a minőségibb kapcsolattartást barátokkal, családdal, vagy akár munkatársakkal – tehát bárkivel. Idén nyár végén minden új BRAVIA tévén elérhető lesz a funkció.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét