0 százalék THM a Laptopszalonban

A december több szempontból is izgalmas lehet számunkra. Vannak kellemes dolgok, mint például a Mikulás és a Karácsony, de akadnak kellemetlen pillanatok is, mely az ezekkel járó kiadásokat jelenti. A családok többsége december hónapban komoly adósságba veri magát az ajándékozásra való hivatkozással. A személyi kölcsönök és áruhitelek általában komoly THM-el vannak megpakolva, mellyel még rosszabb helyzetbe hozzák a családokat így Karácsony előtt.
 
 
A Laptopszalon és a Cetelem közös akciója keretében, viszont mégis van kiút ebből a szorult helyzetből, ugyanis 2012. 12. 01 és 2012. 12. 31. között 0% THM-el tudunk a Laptopszalon kínálatából vásárolni.
 
Mit jelent a 0% THM? 
 
A 0% THM azt jelenti, hogy a futamidő végén nem kell plusz költséget fizetni, melyet egy könnyed példával próbálunk még érthetőbbé tenni. Egy bruttó 100.000 Ft-os termék hitelre történő megvásárlása esetén, a hitelt 4 hónapra felvéve havonta 25.000 Ft törlesztőrészletet kell fizetni, vagyis a kiválasztott terméket önrész befizetése nélkül azonnal hazaviheti pozitív hitelbírálat esetén. A 0% THM akció csak bizonyos termékekére vonatkozik (nem az egész termékpalettára), mely a Laptopszalon 0% THM oldalán található meg. Fontos megjegyzés, hogy a 0% THM hitelkonstrukciót kizárólag magánszemélyek igényelhetik. Egyéb részletek miatt érdeklődjön a laptopszalon ügyfélszolgálatánál: +3620 / 556-5060.
 
 
Pucu

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?