1 évig ingyen használható az AVAST antivírus

0
89
A számítógépes vírus olyan program, amely saját másolatait helyezi el más, végrehajtható programokban vagy dokumentumokban. Többnyire rosszindulatú, más állományokat használhatatlanná, sőt teljesen tönkre is tehet. A vírusok manapság jellemzően pendrive vagy e-mail segítségével terjednek, az internetes böngészés mellett. A számítógépes vírusok működése hasonlít az élővilágban megfigyelhető vírus viselkedéséhez, mely az élő sejtekbe hatol be, hogy önmaga másolatait előállíthassa.
 
1 évig ingyen használható az AVAST antivírus
 
Ha egy számítógépes vírus kerül egy másik programba, akkor ezt fertőződésnek nevezzük. A vírus csupán egyike a rosszindulatú szoftverek (malware) számos típusának. Ez megtéveszthető lehet a számítógép-felhasználók számára, mivel mára lecsökkent a szűkebb értelemben vett számítógépes vírusok gyakorisága, az egyéb rosszindulatú szoftverekhez, mint például a férgekhez képest,amivel sokszor összetévesztik őket.
 
1 évig ingyen használható az AVAST antivírus
 
Előzd meg a vírusok elterjedését számítógépeden és töltsd le ingyen az AVAST antivírust innen, majd regisztrálj itt, és használd 1 évig ingyen a programot (csak otthoni felhasználásra).
 
Fontos megjegyzés! A Program néha próbálkozik azzal, hogy vásárold meg előbb a terméket, mint, hogy lejárna az 1 éves licenszed. Ilyenkor mindig van lehetőségünk, hogy megköszönjük és ne éljünk a fizetés lehetőségével, majd újból beállítsuk az ingyenes használatot.
 
 
Pucu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét