10 órányi üzemidő 10 milliméterben, itt a Google Pixelbook

0
1009

A Google a mai napon leleplezte két új csúcs referenciatelefonját a Pixel 2-t és a Pixel 2 XL-t, ám emellett végre a Chromebook is kapott örököst, méghozzá Pixelbook néven. A 2 az 1-ben készüléket 12,3 hüvelykes, QHD felbontású kijelzővel szerelték fel, teljes mértékben kihajtható, így laptopként és tabletként is használható.

Főleg úgy, hogy a Google együttműködött a Wacommal, így 99 dollárért olyan érintőtoll vásárolható meg, ami mindössze 10 ms-os látenciát biztosít. A Pixelbookot Intel Core i5 vagy i7 processzor hajtja, választható 128/256/512 GB-os adattárolóval, RAM-ból pedig maximum 16 GB kérhető.

A készülék a Smart Tethering szolgáltatást is képes használni, ez új dolog, ha nincs WiFi, akkor a laptop a Pixel telefonokhoz tud azonnal és automatikusan csatlakozni, hogy mindenképpen legyen internetelérés. A rendkívül vékony, 10 mm-es notebook 1 kg-ot nyom, de még így is 10 órányi működést biztosít egy feltöltéssel, az etetést USB Type-C-n keresztül lehet kivitelezni.

A ChromeOS-t futtató, Google Asszisztenst is már támogató Pixelbook alapára 999 dollár, először Amerikában, Kanadában és Angliában lesz kapható,

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét