3K-s kijelző lesz a Lenovo Tab Extreme-ben?!

0
935

A Lenovo csúcskategóriás táblagépéről tudtunk meg néhány információt, köszönhetően a Google Play Console friss listájának. Nagyfelbontású kijelzővel, Android 13-mal és MediaTek Dimensity 9000 SoC-val vár a megjelenésre a termék.

Csúcskategóriás Android táblagépekből nem bővelkedik a piac, így a Lenovo fogott az alkalmon és tervezett ide egy terméket – ami minden jel szerint Lenovo Tab Extreme néven fog megjelenni. A kiadatlan táblagép egyelőre csak a Google Play Console-on jelent meg, ez pedig azt jelzi, hogy a cég hamarosan kiadja az eszközt.

Sajnos a Google Play Console adatai nem fedik fel az eszköz minden részletét, például az akkumulátorkapacitást vagy a kamerákat. Amint az alábbi képen látható, a lista megerősíti, hogy a Lenovo Tab Extreme néven regisztrálta az eszközt, és a TB570FU típusszámot rendelte hozzá. Ezenkívül a lista azt írja le, hogy a táblagép 3000 x 1876 pixeles kijelzővel és 320 PPI-vel rendelkezik. Ha ez a helyzet, akkor úgy tűnik, hogy a Lenovo Tab Extreme 11 hüvelykes panelt kap 16:10-es képaránnyal.

A belsőségeket vizsgálva azt találjuk, hogy a Lenovo Tab Extreme a Dimensity 9000-et tartalmazza, egy előző generációs csúcsprocesszort (a Snapdragon 8 Gen 1 kihívója). Úgy tűnik, hogy a Lenovo legalább 8 GB RAM-ot szerel a tabletbe, ami valószínűleg több is lehet, ha nagyobb konfigra vágyunk.

És hogy mikor jelenik meg az eszköz? Ezt egyelőre nem tudni.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét