50 órás üzemidőt kínál jó áron a Sony új WH-CH520 fejhallgatója

0
193

A Sony számos leak után végre piacra dobta a WH-CH520-at. A Sony WH-CH520 három színben kapható és többek között akár 50 órás üzemidővel, illetve Bluetooth 5.2 kapcsolattal rendelkezik.

Megjelent a Sony legújabb pénztárcabarát fejhallgatója. Mint ilyen, a WH-CH520 nem rendelkezik aktív zajszűréssel (ANC) vagy más hasonló fejlett funkciókkal. Ettől függetlenül a WH-CH520 körülbelül 147 g tömegű, és 30 mm-es hangsugárzókkal rendelkezik. A Sony szerint a fejhallgató támogatja a DSEE felskálázást, a Bluetooth 5.2 csatlakozást és az akár 50 órás akkumulátor-üzemidőt. Ezenkívül a WH-CH520 alapvető audioformátum-kompatibilitást kínál, AAC és SBC kodek támogatással.

Ahogy az várható volt, a WH-CH520 három színben kapható. Míg a Sony webhelye azt sugallja, hogy a színek eléggé élénkek a valóéletben is, valójában az a tapasztalat, hogy ennyire nem kirívóak. A termék már rendelhető az USA-ban 59 dolláros áron. Az Egyesült Királyságban ugyanez 49,99 fontba kerül, míg az eurozónában 69 eurót kérnek érte (– miért itt a legdrágább?!).

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét