8 terrás külső SSD a Samsungtól

0
42

Ami a T5 EVO külső kialakítását illeti, a hordozható meghajtó ellenálló a fizikai sokkal szemben. Az újdonság USB 3.2 Gen 1 technológián alapul, vagyis akár 460 MB/s is lehet az írási és az olvasási sebessége. A tároló 95 mm széles, 17 mm vastag, és 40 mm hosszú, súlyra pedig csupán 102 grammot nyom.

A Samsung T5 EVO fekete színben kerül forgalomba, felső részén pedig egy titánból készült keret található, ezen át lehet vezetni egy szíjat, vagy akár fel is lehet akasztani a meghajtót valamire. A hordozható SSD külső burkolata képes ellenállni az eséseknek, akár 2 méter magasságból is. A túlmelegedés ellen a Samsung az úgynevezett Dynamic Thermal Guard metódust alkalmazza, az adatok védelmét pedig AES titkosítás biztosítja.

A Samsung T5 EVO hordozható SSD 190 dollárba kerül, persze ha elég egy 2 TB kapacitású verzió. 350 dollárt kóstál a 4 TB-os változat, a világelső 8 TB-os kiadás pedig 650 dollárért vihető. Persze ha a meghajtó forgalomba kerül Európában is, akkor ezektől eltérő összegekre lehet számítani.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét